Långhelgen

Hemma igen. Senaste gångerna vi åkt från Skövde har vi åkt på kvällen och det är riktigt skönt att ha hela dagen där innan vi måste åka därifrån. För mig känns det aldrig kul att åka därifrån och jag tycker att det blir värre för varje gång! Den här gången är det iaf bara knappt fyra veckor tills vi åker nästa gång, och då blir det jul och långvisit. Längtar!

Vi har i alla fall haft det toppen i helgen. Charlie har levt rövare och mått så bra, lilla godingen. Han har verkligen fått upp intresset för hundarna och överraskade oss alla med att helt plötsligt ha lärt sig namnen på dom (”ille” och ”atte”) och dom använde han flitigt. Han hade en kanondag med mormor och morfar medan jag och D var i Göteborg och julshoppade, gick på Liseberg och umgicks med lillebror i lördags, det var härligt. Fler bilder kommer men nu blir det sängen!

20121125-222003.jpg

20121125-222240.jpg

20121125-222315.jpg

Pages:

2 kommentarer till “Långhelgen”

  1. Emilia skriver:

    Låter som en härlig helg :)
    Är ni sugna på att flytta tillbaka till Skövde?
    Kramkram

  2. Häriga bilder Sara, vad göttit att vara på Liseberg!

Lämna en kommentar