I love wednesdays

Underbara onsdagar. Får gå och hämta Charlie redan kl 15 och får sen spendera hela fem timmar tillsammans innan det är läggdags <3 Idag har vi diskat fyra gånger, lagat köttfärssås, ritat och busat. Innan vällingen satt jag och C på golvet i klädkammaren och gosade och pratade med pappa i högtalartelefonen i mammas iPhone eftersom pappa var ända borta i vardagsrummet :P Det är första gången han verkligen har pratat i telefonen när någon varit i andra änden, så söt! När han tröttnade på att prata med pappa sa han bestämt ”momo!” så då ringde vi mormor också :) Älskade unge!


Vovvebus hos mormor och morfar


Skååål!


Cykla på mammas gamla trehjuling :)

 

Pages:

3 kommentarer till “I love wednesdays”

  1. åh vad härligt att kunna hämta så tidigt ibland :)

  2. Johanna - Life by Me skriver:

    Det låter ju som en jättehärlig dag :)
    Önskar jag fick hämta någon gång, skulle älska att se hans min när jag kom :)

  3. ja sedan man blev mamma har tiden verkligen börjat rusa!

Lämna en kommentar