första utvecklingssamtalet

Idag har jag varit på första utvecklingssamtalet för Charlie. Meningen var att Daniel skulle varit med också och att han sen skulle ha hämtat Charlie så att jag kunde springa tillbaka till jobbet och jobba min sista timme för dagen, men SL ville annat. Daniel slutade jobbet vid 14 men var inte hemma förrän 16:30-ish på grund av strömavbrott och annat strul. Härliga kollektivtrafik! Alltså fick jag gå på samtalet själv och sen gå och hämta gofisen.
Hur som helst, samtalet var enkelt och trevligt, mer uppföljning av hur det gått sen inskolningen och hur han trivs. Som jag skrivit innan så kunde han inte hamnat på en bättre avdelning, vi är så himla nöjda. Charlie älskar sina fröknar och är glad och go hela dagarna. Visst kan han bli kinkig om han fryser eller slår sig, men han söker tröst och är lätt att göra glad igen. Han gillar att vara ute, går runt och utforskar hela gården och är väldigt intresserad av dom större barnen. Han äter och sover bra och är gosig och kramig med kompisar och vuxna. Typ som vi känner honom alltså! Det är så skönt att det gått så bra, man känner sig trygg med att han har det fint när man lämnar honom och det måste ju ändå vara det viktigaste av allt :) Igår var första gången jag lämnade honom på över 2 veckor eftersom han varit sjuk och visst var han lite tveksam när jag skulle gå, men när jag sa hejdå gick han och kikade vad kompisarna gjorde. Underbart!

Pages:

3 kommentarer till “första utvecklingssamtalet”

  1. Linda skriver:

    Mysigt att gå på utvecklingssamtal. Kul att få höra om man har en liknande bild av sitt barn som pedagogerna har.

  2. Tina - Minnas mamma skriver:

    Vad härligt med första utvecklingssamtalet Sara! Lilla, fina Charlie!

  3. Johanna - Life by Me skriver:

    Vad roligt med utvecklingssamtal! Jag väntar på att få kallelse till vårt första, de sa att de skulle ha i höst för de barn som började i våras, men än har jag inte hört något… :)

Lämna en kommentar