changes

Tröttmössa här. Fått alldeles för lite sömn senaste veckan och det börjar kännas nu. Behöver jag säga att jag längtar efter helg? Men betyder ju inte att man får mer sömn, i förra veckan fick vi väcka Charlie 6:30-7 varje morgon inför förskolan, men lördag morgon skulle han minsann upp 5:20… Ska försöka ta mig i säng i tid i dag i alla fall, lär behöva energi i morgon då jag ska jobba över eftersom vi har höstsalong på jobbet. Blir säkert roligt, men sen lär det kännas skönt med fredag!

Är trött i psyket också. En del som händer nu, saker som förmodligen kommer bli bra så småningom men som känts jobbiga under den gångna veckan och som gett en sån där tung klump i magen. Nu har den i af släppt och allt känns lugnare. Förändringar är inte alltid dåliga, och vad som än händer har vi alltid varandra, mina killar och jag <3


Foto: Almira Osmanovic Thunström

Pages:

4 kommentarer till “changes”

 1. Fialotten skriver:

  Åh, hoppas vad det än är som är jobbigt löser sig till det bästa! Kram!

 2. Elin skriver:

  Vilken fin bild pü er.
  Kramar frün Tyskland

 3. Fin bild på er! Hoppas saker blir till det bästa! Kram

 4. Hanna skriver:

  Åh vad fin bild! Känner igen din känsla, åh vad jag kan längta tillbaka till att va mammaledig å allt kändes så självklart och lätt på nåt sätt. Kram på er:)

Lämna en kommentar