v 44

Wow, fantasifull rubrik där. Trött efter en fin helg i Skövde dit vi faktiskt tog oss i väg efter att Charlie varit feberfri nästan ett dygn i fredags. Vi längtade efter miljöombyte och frisk lantluft, och det gjorde oss alla gott! Vi kom hem sent i går kväll och sen blev det inte så mycket sömn då C hostade sig igenom natten, och idag hade jag personalmöte efter jobbet – gröt i huvudet nu alltså. Charlie har varit hemma med pappa idag och blir hemma minst i morgon också. Segt, men förkylningen verkar envis. Nu är det mest hosta kvar iaf, och en del kladd i ögonen, men hoppas att det ger med sig snart.

Jag har precis klickat hem lite virkgarn :) Fått för mig att jag ska börja virka som hobby, lär bli än glesare mellan inläggen här alltså :P

 

20121029-220853.jpg

20121029-220907.jpg

20121029-220929.jpg

Pages:

6 kommentarer till “v 44”

 1. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Diskhjälpen smet ut?

 2. Elan skriver:

  Sara, jag har också börjat virka. Har velat göra det länge och när jag såg på instagram att du gör det fick jag blodad tand :) Kram på dig

 3. Elan skriver:

  Ses i helgen?

 4. Linda skriver:

  Skönt att ni kom iväg! Hoppas förkylningen går över nu, känns som om förkylningarna inte vill gå över helt här hemma heller.

 5. Åh, bävar också tills den dagen River vill bestämma kläder och saker själv :P Hoppas han blir som sin far.. totalt ointrsserad av kläder och sätter på sig det jag handlar.. föralltid hihi :)

 6. vad mysigt att virka :) och vilka härliga bilder!

Lämna en kommentar