tillfrisknande och premiärbesök

Fin helg på väg att ta slut. Buhu! Vi har i alla fall haft det bra. Jag vabbade i fredags också, men när antibiotikan hade kickat in blev Challe sig själv rätt snabbt igen, om man bortser från lite krångel på nätterna. I fredags fm drog vi ner vintermössan över öronen och tog oss ut en stund på gården och lekte. Skönt med luft och utebus! När pappan kom hem vid 15 tog vi helg, något positivt med att vabba när man egentligen skulle jobbat sent ;)

Lördagen var fullbokad med roliga saker. På förmiddagen åkte jag och killarna in till city och träffade Jenny! Vi hade planerat lunch på Djurgården i solen, vi ville hitta något barnvänligt ställe och hamnade på Junibacken! Man var tvungen att betala inträde för att ens få komma in i restaurangen, men eftersom vi var hungriga och Charlie leksugen så körde vi på det och det var värt varenda krona! Lunchen var bra och Charlie var i himmelriket när han fick springa runt i de olika rummen efteråt. Jag trodde att han kanske skulle vara lite för liten för att uppskatta det, och säkert kommer han ha ännu roligare när han blir större och kan sagorna ordentligt, men åh vad kul han hade. Han åkte rutschkanor, klättrade och var inne i varenda litet hus och vrå han kunde hitta och när vi skulle åka sagotåget (11 minuter med Astrid Lindgren som berättade om de olika sagorna längs vägen, fantastiskt) trodde jag att han skulle bli rastlös och arg när han inte fick gå av, men han satt som ett litet ljus och oooh-ade hela vägen. Behöver jag säga att han slocknade på två minuter i vagnen när vi gick därifrån?

På kvällen var vi hembjudna på grillmiddag till Asta med familj. Vi firade att Asta har fått den sista platsen på Charlies avdelning på förskolan, så himla roligt! I januari ska dom bli förkolekompisar och vi är så glada för det. Vi är ju så nöjda med förskolan och kunde inte fått en bättre plats så kan inte ens föreställa mig att fina lilla Asta skulle gå nån annanstans <3 Kommer bli toppen!

Idag har vi pysslat med sånt där som vi brukar på söndagar. Tvätt och städ med andra ord! Det har blivit ganska ordentligt gjort idag, det känns skönt inför nya veckan – klyshigt men sant. Jag och Charlie har varit ute på gården och lekt medan D stökat klart här hemma, och vi hade väldigt mysigt. Vi gick en promenad till en lekplats en bit bort och det är så roligt nu när han kan gå själv, det märks att han njuter av det och vill inte åka vagnen.

 

Pages:

6 kommentarer till “tillfrisknande och premiärbesök”

 1. Fialotten skriver:

  Åh vad mys med Junibacken!! :) Vi måste ta en Stockholmstripp till sommaren :)

  Och gud så kul att bästisen får gå på samma förskola, underbart :D

 2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Kul med Junibacken, trodde också att om några år passar det. Då kanske det kan bli en repris nästa vår

 3. Härligt med utedagar när det är fint väder. Bäst att passa på så länge det inte ligger massa snö på backen. Men det kanske inte blir något i år heller men det är ju inte så roligt att vara ute när det är svinkallt ute heller…

  Skönt att liten frisknat till igen!!
  Ha en bra vecka!
  Kram

 4. Härligt med utehäng:) Kram

 5. Härliga bilder Sara! :)

 6. Linda skriver:

  Det låter som om ni haft en härlig helg! Skönt att C piggnade till snabbt! Kram

Lämna en kommentar