sjukstugan

Först jag med mina bihålor, hostan och halsont, sen Charlie med feber och en rejäl förkylning och så en krasslig pappa. Där är vi nu. Jag har vabbat sen igår och blir hemma minst i morgon också eftersom Challes temperatur legat runt 39 grader hela dagen. Jag hoppas verkligen på en friskare dag i morgon! De senaste dagarna har mest bestått av vila i soffan, snor och dreggel (för så klart är det nån ny tand på väg igen), Rorri Racerbil och en obeskrivlig mängd böcker som sjuklingen ”bett” mamma läsa ;) Jag har hostat mig blå på nätterna men igår fick jag äntligen min efterlängtade hostmedicin så nu hoppas jag på sömn och ny energi resten av veckan. Det vore inte fel!

Pages:

4 kommentarer till “sjukstugan”

 1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Krya på er så det blir en friskstuga!
  Kramar

 2. Linda skriver:

  Nu håller vi tummarna för att det vänder för er. Tycker ni har varit krassliga alldeles för länge nu. Krya-på-er-kramar

 3. Towis skriver:

  Krya på er – finns inget tristare än när hela familjen är sjuka..

Lämna en kommentar