renoveringen och höstvädret

Såna här dagar älskar jag hösten. Sol, kyla och härliga färger. I morgon tänker jag förmodligen annorlunda (om man nu ska tro SMHI..) men tills dess njuter jag av den goa energin jag fått idag.

Jag är på väg i säng men tänkte iaf slänga in en bild på nya håret. Inte så stor förändring men ändå en klar förbättring mot tidigare! Och nej, jag lämnar inte den mörka sidan än. Bild från såpbubbelmania på jobbet och från min och Charlies prommis igår slinker med. Puss!

20121008-222342.jpg

Pages:

2 kommentarer till “renoveringen och höstvädret”

  1. Förskolan stänger 17.30 och jag jobbar till 16.30 eller 16.45 varje dag. Här varken stänger eller öppnar förskollärarna, har inte ni det så med? Men minst varannan vecka (ofta 3 veckor av 4) är det möte (ALT eller AGT eller APT) och då slutar jag tidigast 18.30. Nästa vecka slutar jag 19.30 på tisdag och 18.30 på torsdag, suck :(

  2. Haha, jag tycker det är ett rätt bra system! Det bygger på tanken att förskolläraren ska ’maximera’ sin tid och vara på förskolan när flest barn är där, så min arbetstid ligger mellan 8.15 – 16.30. Barnskötarna öppnar och stänger jämt så jag har alltid mellantider.

    Och ja, det är möten himla ofta! Så ofta var det inte min ’förra vända’, det har blivit mycket mer. Meeeen förhoppningsvis kanske jag kan styra om lite och försöka lägga något möte här och där under arbetstiden, iaf AGT’t. Då sitter bara min arbetsgrupp, avdelning, och den andra småbarnsavdelningen borde ju kunna ha våra barn. Hmm, på fredageftermiddagar kanske när det ändå är jättefå barn.. *funderar och försöker minnas att ta upp på nästa möte*

Lämna en kommentar