håret genom tiderna

Har klurat ett bra tag på vad jag vill göra med håret när jag ska till frissan i em. Har bestämt mig, ändrat mig, bestämt mig för nåt annat och ändrat mig igen så många gånger att jag nu inte har en aning om hur jag kommer se ut när jag kommer därifrån. Hur som helst, blev lite inspirerad av grymma Tina  som la upp massa bilder på hennes olika frisyrer och hårfärger genom åren och gjorde ett snabbt ihopklipp av bilder. Man har visst haft lite olika stilar de senaste åren iaf :P Började ju som lintott, sen har det varit blont, svart, svart med röda slingor, mörkblondt, mörkbrunt, mörkbrunt med slingor, kort, uppklippt, långt, hårförlängning och gud vet vad. Får se var vi hamnar idag :)

 

Pages:

4 kommentarer till “håret genom tiderna”

 1. Emilia skriver:

  Snyggo! Nu vill jag ju se hur den nya frillan blev :)
  Kramar

 2. Fialotten skriver:

  Kul inägg! Hur blidde det nu då? :)

  Krya på lillCharlie sjukis!! Kram!

 3. Johanna - Life by Me skriver:

  Gillar frisyren på tredje bilden längst upp och färgen på bilden längst ned till vänster :)

 4. Emma Josefine skriver:

  Åh vad roligt att få se lite gamla frisyrer :) färgen som blev tillslut var ju grymt snygg !

Lämna en kommentar