fina höstdagar

Vi har haft flera såna där höstdagar som jag gillar. Sol, kyla, eldfärger i trädtopparna. För första gången (känns det som) har jag en lugn vecka på jobbet, en del läsning som ska göras utöver det vanliga jobbet, men inga möten på vare sig arbetstid eller kvällstid – så hjärna känns hyfsat med i matchen. Kanske är det därför jag är så trött? För att man lyckas koppla av lite grann? Igår somnade jag med Charlie vid 20, var uppe och borstade tänderna vid 21:30, somnade om och sov till 5:30 förutom en stund runt 02 då Charlie gnällde/knorrade ett tag. Trots det är jag lika trött i kväll, men nu ska jag försöka orka se klart Grey’s iaf :)

Så inga jobbmöten alltså, men inte möteslös för det! I morgon ska jag hämta Charlie vid 16, hem och laga middag och sen ska jag tillbaka till hans förskola för att vara med på möte med föräldraföreningen där. Ska bli intressant :) Sen är det helg ljuva helg igen, det ni!

Bilder från utebus med mitt lilla hjärta i söndags:

Pages:

3 kommentarer till “fina höstdagar”

 1. ja jag tycker att Charlie är väldigt lik dig :)
  Liam har alltid varit extremt lik Sami. Nästan skrämmande :p Men nu har han blivit mer lik mig så det känns 50/50 nu :)

  vilken fin mössa han har din grabb! :)

 2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Härliga höstbilder, fina färger på löven tycker Charlie och så spänannde att de nu
  ligger på marken?

 3. ääälskar hösten när den är sådär vacker :) nu regnar den ju bort idag tyvärr, haha, hoppas att den återkommer snarast möjligt ! :)

Lämna en kommentar