det är visst nån som är tillbaka

Tillbaka i bloggen efter några dagars tystnad. Så där som det kan bli ibland! Vi har precis startat upp en ny vecka efter en helg med full rulle. I lördags var vi på UnderBARA BARN-mässan och fyndade loss. Det blev nästan en heldag med min fina lilla familj och vi hade en toppendag med lek och shopping. Igår hade vi en bara en hemmadag med tvättstuga, lite städ och annat fix.

Denna veckan inledde jag med att lämna en riktig pudding på förskolan! Han hade nämligen sin första fotografering där idag och var så snygg så ;) Imorse var  första dagen han var lite ledsen när jag lämnade, men han var inte hysterisk på något sätt och det kändes inte så jobbigt som jag trodde. Han är så trygg där och tycker så mycket om både barn och vuxna och det märks att dom tycker om honom och han satt lugnt i ”sin” frökens knä när jag gick. Sen hade han röjt på som vanligt hela dagen och varit glad och spexig på fotograferingen och ikväll har han varit som vanligt och gosat en massa.

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket. Hoppas på en god natts sömn som botar den här krassligheten jag dragit på mig! Har en lång jobbdag i morgon också, men börjar lite senare än vanligt eftersom jag ska till BVC med skrutt på morgonen. 18-månaderskoll står på schemat!


Lilla spexarn. Minen han ger en om man frågar om han är arg :)


Sen måste man ju fnissa lite :)

Pages:

2 kommentarer till “det är visst nån som är tillbaka”

  1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Charlie, va bra att du inte är långsint ;). Undrar var han har sett den argminen

  2. Hahahah, åh, söta arga lilla Charlie!

Lämna en kommentar