älskade lillhjärtat

Jag har haft en mysig eftermiddag med min älskade gosunge. Han har öppnat paket, lekt och stojat och fick stå och diska medan jag lagade middag och när pappan kom hem åt han en stor portion mat till middag. Han har varit lite småkinkig med ätandet senaste veckan så det var skönt. Han somnade som vanligt runt kl 20 men Daniel tyckte att han var lite orolig och nu vid 21.30 vaknade han och var nästan otröstlig. Efter en stund tog vi upp honom i vardagsrummet, kollade tempen och gav lite vatten och nässpray eftersom han låter täppt, men han var fortfarande ledsen. Han beter sig som han har ont någonstans och jag börjar oroa mig för att det kan vara öronen. Nu har han äntligen somnat om i pappas famn och jag har ställt in mig på en jobbig natt. Hoppas så att det inte blir fler såna uppvak, lilla älsklingen!

Pages:

2 kommentarer till “älskade lillhjärtat”

  1. Linda skriver:

    Hoppas godingen mår bättre :) Synd om de små när de inte kan berätta var de har ont.

  2. Usch såg att det var öronen, fyyy vad jobbigt ! Jag var själv ett öronbarn som liten och Alva har ju haft dubbelsidig öroninflammation en gång redan, man vet ju hur ont det gör och vad äckligt penicillinet smakar !! :/

Lämna en kommentar