tyst var det här

Oj oj, här var det dött. Blir ju ungefär likadant varje höst tycker jag, inspirationen finns inte riktigt och inte orken heller. Jag har ett par veckor med förkylning och strulig sömn bakom mig och har inte orkat mycket alls på kvällarna. I torsdags var det dags för Charlies första föräldramöte och det var en riktigt positiv upplevelse. Jag älskar det mesta med hans förskola men det blir ännu tydligare när man får lite mer insyn i verksamheten :) Jag missade ju inskolningen, så det är extra värdefullt då. Bland annat fick vi se en 20minuter lång film på våra små skatter. Underbart!

I fredags slutade både jag och D tidigt så vi kunde gå tillsammans och hämta Charlie vid halv tre. Väldigt värdefullt att få börja myshelgen så tidigt ibland :) Igår lämnade jag familjen hemma och shoppade lite höstkläder och sånt inne i stan, både roligt och nödvändigt. Händer inte så ofta att man (mest) handlar till sig själv :)

Idag har vi varit ute på gården och lekt med Asta en stund före lunch. Skönt att få komma ut lite. C är snorig och hade lite feber igår, men idag verkar han bättre. Får se om vi får en vilodag hemma i morgon eller inte… Nu vaknar han nog snart från vilan, så jag ska slänga ihop en liten smoothie till mellis så vi får energi att gå och handla lite inför veckan. Puss å kram!

20120930-135653.jpg

Pages:

5 kommentarer till “tyst var det här”

  1. Vad skönt att sluta lite tidigare på fredagar! Jag slutar tidigast 16.30 nu när jag börjar :/ Men får se om jag går ner lite i tid om någon månad, kanske 90% och sluta liite tidigare? Det hade varit något! Och tack för tipset förresten :)

  2. Jag mår sådär :/ Eller, jag mår rätt okej men jag känner i kroppen att jag inte är helt bra eftersom jag är så trött. Lite matt liksom. Annars är det som besvärar mig mest ett konstant lock för örat som jag haft i 4 dagar så jag hör dåligt, jag är lite snorig (det rinner inte men måste snyta mig ofta) och så är jag lite hes. Men jag har inte ont i varken örat eller bihålorna längre.. Så jag är lite osäker.. Om jag inte mår sämre än vad jag gör nu imorgon så går jag och i värsta fall får jag gå hem igen efter några timmar. Så tråkigt att sjuka sig första dagen bara så man borde väl försöka iaf! Lär ju inte smitta längre iaf! :)

  3. håller med om att inspirationen tar slut på hösten! likaså min lust att träna, supertråkigt.

    sv; tråkigt att mobilen krånglar. som du säger är det inte roligt alls att behöva laga

  4. Åh vi hämtade Alva båda två i fredags också, och hon blev sååå ledsen ! haha :) Hon som annars är så glad och sprallig när man kommer, men det var väl på tok för mycket känslor som skulle ut när vi kom båda två ;) kram !

  5. Jag handlar inte heller så ofta till mig själv, man borde
    prioritera sin shopping till sig själv mer:) kram

Lämna en kommentar