fredag och vackra ungar

Kikar in mitt i fredagsmyset för att ladda upp ett par bilder på världens finaste ungar. Har haft ett par riktigt bra dagar och det ska bli ännu bättre – i morgon åker jag och Charlie nämligen till Skövde. Hans förskola har studiedag på måndag så jag har tagit semester så vi passar på att åka bort. Stackars pappan får stanna hemma och dona och jobba men vi ska njuta ändå :) Har packat ikväll och nu ska jag mysa lite extra med min fina man <3 Trevlig helg!

Pages:

3 kommentarer till “fredag och vackra ungar”

 1. Johanna - Life by Me skriver:

  Ledsen är han ju tyvärr nästan varje gång. Men igår hade visst haft en dålig dag hela dagen, och det var inte roligt att höra :( Ja, härligt med långhelg, tre dagar, wihoo!

  Vad mysigt med lite minisemester :)

 2. Veronica mamma till Asta skriver:

  Åhh- blir lite tårögd va stolthet när man tittar på dina fina bilder av våra underbara hjärtan!!❤
  Ha d fint i Skövde- ni blir saknade av fler än pappan vill jag lova!!

 3. åh vilka härliga foton :)

Lämna en kommentar