första lämningen och skansen

Trött mamma som strax ska hoppa i säng här. Varit en lång dag som började med min första lämning av Challe på förskolan i morse eftersom D började jobba idag igen. Jag var väl inte jättenervös innan men hade förberett mig på att han åtminstone skulle protestera lite när jag gick, men icke! Han sprang iväg och lekte med fröken P efter att jag sagt hejdå, han stannade till och kikade lite fundersamt på mig när jag gick mot grinden men sen bestämde han sig för att han hellre ville leka än vara med mamma och rusade bort till sandlådan. Så skönt! Sen hade han haft en väldigt bra dag, han är glad och nöjd hela dagarna och det värmer verkligen.

Medan Challe har lekt och haft det fint har jag varit på Skansen med jobbet. Jag och kollegan hade med oss nio barn på äventyret och det har varit en väldigt trevlig dag med duktiga barn. Man blir dock väldigt trött i huvudet av att vara på helspänn och hålla koll på kids en hel dag och i morgon är det dags för heldag vid Ängsjö igen så nu ska jag sova och ladda om! Jag lämnar C i morgon igen, men nu känns det bara bra :)

Pages:

4 kommentarer till “första lämningen och skansen”

 1. vilka fina byxor!
  och vad kul med skansen :)

 2. Jag med !! :) åh ja helt klart bättre pris ! Men de sliter ju inte allt för mycket på kläderna ändå när de är såhär små, vänta ett par år så får du köpa förstärkta knän ;) haha. Åh vad härligt, det är så skönt att bocka av alla kläder till Alva nu tycker jag, så slipper man tänka på att hon saknar något ! :)

  SÅ skönt att han trivs så bra, precis som Alva. Det är så mycket lättare att slappna av på annat håll när man vet att hon har så roligt !! :) KRAM

 3. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Fina bilder! Så skönt för både dig och Charlie att lämningen gick bra
  Kramar

 4. Johanna - Life by Me skriver:

  Vad skönt att det gick så bra! Vi hade en superbra lämning idag, känns så skönt i mammahjärtat :)

Lämna en kommentar