älska onsdagar

Förutom fredagar gillar jag onsdagar bäst just nu. Då slutar jag för det mesta redan innan 15 och får gå och hämta min lilla älskling på förskolan och sen har vi hela eftermiddagen och kvällen tillsammans, underbart! Vi har lyckats pussla ihop våra arbetstider så att jag lämnar på måndagar och tisdagar när jag börjar lite senare och Daniel lämnar när jag börjar tidigt på onsdagar och torsdagar. Fredagarna rullar lite men för det mesta kommer jag lämna och D hämta tidigt. Känns skönt att skrutt inte behöver ha så långa dagar nu i början även om det går så himla bra med allt. Både lämningar och hämtningar går fint och efter vad vi får höra och se i dokumentationerna så går det toppenbra tiden däremellan också. Värmer mammahjärtat! Min duktiga förskoleunge.

När jag hämtar jobbar alltså Daniel lite längre, men han är hemma till middagen runt 17. Nu börjar vi får till rutinerna här i vårt lilla ekorrhjul och jag gillar det faktiskt. Så småningom kommer man väl tröttna på vakna-lämna-jobba-hämta-middag-sova-vakna-lämna-jobba osv, men just nu trivs jag fint. Ikväll efter middag och disk tog vi med vagnen och kiddo ut på en prommis i solnedgången, sånt som gör gott i själen <3

 

20120912-213113.jpg

20120912-213302.jpg

Pages:

3 kommentarer till “älska onsdagar”

 1. Therese/zill skriver:

  Åh, vilken fin kille ni har. Och vad skönt att inskolningen & sådär har gått bra för er.
  Hoppas att det fortsätter så.

  Ha en fortsatt fin vecka, allra 3.
  Kram!

 2. åh vad härligt att kunna sluta tidigt :)

  sv; ja liam badade i poolen när vi var utomlands i somras. annars var det även babysim som var senast för oss. så allt dags att han får plaska igen! :)

 3. Vad skönt att kunna hämta tidigare! Vi försöker också få till korta dagar och än så länge går det bra, men vi får se hur det blir när någon av oss börjar jobba heltid :/ Skönt att ni får ihop det iaf! :)

Lämna en kommentar