Nenno

Hade världens mysigaste kväll med Jenny igår. Massa sushi och en flaska vitt på Raw och sen ett par glas på uteserveringen på Grappa, många timmars tjejsnack och skratt och jag var inte hemma förrän 02:30 i natt. Lite lagom trött idag alltså, men vi har ändå gjort Barkarby med besök på Team Sportia, Ikea (där Charlie fick sin första egna köttbulletallrik) och Barnens hus. Fyndat en helt del fint, bland annat ett par nya löparskor från Asics för halva priset. Så nöjd, och lite extra fint just nu eftersom det är tänkt att september ska bli en sjujäkla hälsomånad här.

Lilla godingen, gillar sin banan. Så fort han ser en banan, i fruktskålen, på tv eller i nån bok pekar han och säger ”nenno, nenno”! Idag köpte vi en sån där plastgrunka som man ska ha bananen i när man har den i väskan. En sån som är formad som en banan ni vet? Perfekt när man behöver ha mellis med :)

 

Pages:

2 kommentarer till “Nenno”

  1. Linda skriver:

    Haha du har så rätt, det är verkligen tacken när man burit dem, fött dem, ammat dem osv. Molle säger ju bara mamma men Joppe sa bara pappa när han var i samma ålder.

    Gott med köttbullar på Ikea. Joppe älskar att äta där. Tyvärr har vi en bit att åka så det blir inte så ofta som han säkert hade velat.

  2. Banan är ju jäkligt smarr! ;)

Lämna en kommentar