myslördag

Åh så skönt med helg! Har varit riktigt trött i huvudet i slutet av veckan, det är mycket nytt på jobbet och mycket att smälta och dessutom ganska mycket mer ansvar på avdelningen än vad jag haft förut och efter ett års mammaledighet tar det lite tid att få ordning på alla delar i hjärnan. Det har känts bättre och bättre för varje dag denna första veckan, så snart är jag nog varm i kläderna :) Jag älskar i alla fall utmaningarna och den här tjänsten kommer vara riktigt nyttig för mig, både som förskollärare och som person. Kommer bli kanon!

Idag har vi haft en lugn lördag i solen. Vi har pysslat hemma, lekt i parken, promenerat och ätit lunch tillsammans. Jag har dessutom märkt alla Challes kläder och skor idag, så nu behöver vi inte fundera när vi ska klä på honom innan dagis på mornarna :) På eftermiddagen mötte jag upp Veronica och körde ett träningspass och när jag kom hem fick jag sällskap av världens goaste unge i duschen. Till middag blev det fläskytterfilé i grillpannan, klyftpotatis och sockerärtor, beasås och god sallad och Charlie åt med god aptit. Så härligt att vi kan äta samma mat nu och att han gillar att smaka nya saker! Hur som helst, fin lördag och jag gissar att söndagen blir lika bra – lugn, familjetid och jogg med Veronica står på schemat!

Var är Charlies navel?


Hääär är jag!

Pages:

4 kommentarer till “myslördag”

 1. Hanna skriver:

  Så söt han är!

 2. Lina skriver:

  Hej Sara, vi har aldrig träffats, men hittade till din hemsida (tror det var via Linda eller Annelie). Vi var gravida samtidigt, fikade ofta på Waynes, men jag missade nog dig då. Vilken fantastisk blogg och vackra bilder på din lilla kille. Min pojke Melvin föddes i januari samma år. Är faktiskt också förskollärare, så vi har nog en del gemensamt… och hundtokig ;) Jobbar du i Järfälla kommun?

  Hälsn. Lina

  • Sara skriver:

   Hej! Vad kul! Roligt med fler härifrån :) Japp, jag har precis börjat jobba på Ulvsättra förskola här i Kallhäll. Var håller du hus? :)

 3. Lina skriver:

  Å vad skönt att jobba nära, trivs du bra?
  Jag jobbar i Skälby och bor i Viksjö :)

Lämna en kommentar