Mallorca part 4: Formentor mm

Tar en paus i städ och tvätt och fixande och hamnade här. Nu börjar man visst känna att helgerna är liiiite för korta igen, speciellt när man vill hinna hitta på saker och inte bara hänga hemma. Igår var vi i alla fall och shoppade förskolegarderob till Charlie och kom hem med massor! På kvällen var vi hos Charlies farfar och blev bjudna på smarrig grillmiddag och blåbärspaj, inte dumt alls. Charlie åt nog så han nästan sprack!

Vi kom i säng lite senare än vanligt, så vi fick lite sovmorgon i morse. Charlie och jag kom inte upp förrän strax före 8, hur skönt som helst! Pappan fixade pannkakor till frukost och sen ställde han sig och bakade bröd också, bästa mannen :) Om en stund får vi besök av familjen Bergagård/Cardelli så jag ska ta en svängom med dammsugaren så att kidsen kan kräla runt på golvet utan att bli dammiga, sen blir det att förbereda taco-middag. Tjingeling!

Fler Mallorcabilder! Från en mysig kväll och från vår utflykt upp i bergen :)


Middag på tu man hand med min fina man nere på stranden :)


Pa amb oli


Vid Formentor


Charlie med farmor och Uffe


Familjebild, inte så vanligt fenomen :P


Playa de Formentor

Pages:

2 kommentarer till “Mallorca part 4: Formentor mm”

  1. Gud så härligt det ser ut! Får man se bilder på shoppingen då? :)

  2. Heléne, Charlies farmor skriver:

    Synd att det var så tokmycke människor just när vi besökte Platja de Formentor

Lämna en kommentar