Mallorca part 3 – Alcudia och Pollensa

Strax sängen efter en liiiite för kort söndag. Vi har tvättat och städat lite, jag har varit ute och kört intervaller med Veronica, sen har vi fixat lite inför veckan och sett en grym handbollsmatch. Nu har jag precis laddat upp 100 bilder för framkallning så jag kan fixa en uppgift till Charlies inskolning i veckan. Roooligt! Well, här kommer fler Mallorcabilder, från vår utflykt till Alcudia och Pollensa :)


”Gamla stan” i Alcudia


På väg till stranden


Blåsigt!


Badkillen


<3


I Pollensa. Vi klättrade i berg (typ). Mååånga trappsteg!


Sen gick vi ner igen.


Fotade lite utsikt över bukten


Charlie var smart och stannade nedanför berget med Uffe. Där fanns apelsinjuice!

Pages:

8 kommentarer till “Mallorca part 3 – Alcudia och Pollensa”

 1. Emilia skriver:

  Underbara bilder :)
  Hur är det på nya jobbet?

  Hoppas inskolningen av C går bra nu!
  Kramar

 2. Gud vad härligt det ser ut!

 3. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Mmmm njuter av bilderna känslan sitter kvar länge….
  Håller tummarna för inskolningen Kramar

 4. Ser såå himla fint ut!

 5. Sandra skriver:

  Vilka underbara bilder du tagit! Är bara liiiiite avis kan jag väl säga ;)

  Haha, nej munnen full med tänder har han då inte. Och det börjar bli rätt tröttsamt. vore skönt för både honom och oss med lite fler tänder och därmed lite bättre möjlighet till att kunna typ bita på grönsaker och frukter. Men men, de kommer väl tids nog. Femman är igenom nu och som du säger, vilken tid det tog. Det har slagits vad om när den ska vara ute i månader här hemma känns det som. Och sen när den väl kom så var det en längre in i munnen som vi inte ens tänkt på tidigare. Så troligtvis säger det väl pang snart så kommer fem till eller ngt. Vet dock vem han brås på, min femte tand gjorde inte entré förrän jag var 1,5. Vem av er är den skyldiga då? ;)

 6. Linda skriver:

  Vilka härliga bilder. Blir riktigt sugen på att beställa en resa nu :)

 7. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  365 Calvari Steps heter ”berget”

 8. Sandra skriver:

  Men då. Skrev typ längsta kommentaren till dig som inte verkar ha velat komma fram. Berömde de fantastiska bilderna och sa att jag minsann känner mig liiite avis på er resa. Nästa år, då jävlar :)

  Och så det här med tänderna. Nu är femman här men inte var det den vi förväntat oss så snart dyker nog fler upp. Och precis som du säger har vi gått hur länge som helst och väntat på att de ska ploppa fram, så långsamt går det verkligen. Vet dock vem han brås på, jag var tydligen likadan och har ju nästan alla tänder i munnen idag iaf ;) vem har ni att skylla på? :)

Lämna en kommentar