lilla sjuklingen <3

Vi har fått ta en paus i inskolningen idag. Redan igår kväll verkade Charlie snorig och lite varm och under natten blev det bara värre. Vid 23-tiden började han vakna och vara ledsen och det höll han på med till närmare 2:30 trots alvedon och nässpray och höjd huvudända. Stackars liten! Han har varit hemma och tagit det lugnt med pappa hela dagen och ikväll har vi haft mamma-Challe-mys när pappan varit iväg och handlat. Han tempade 38,2 ikväll och snorar fortfarande massor, så det blir minst en dag till hemma. Jag slutar iaf tidigt i morgon så det blir skönt att få komma hem till sin lilla sjukling.

Har såklart varit lite trött på jobbet idag, blev ju inte så mycket sömn. Vi har varit på utflykt till Ängsjö hela dagen där vi sprungit runt i friluftsområdet, grillat och haft det mysigt och det har varit väldigt skönt att vara utomhus. Vi ska åka dit varje tisdag nu under hösten, roligt med heldagsutflykter :) Nu blir det sängen, natti!


Vattenlek i söndags

Pages:

4 kommentarer till “lilla sjuklingen <3”

 1. När Vincent hade inskolning fick vi skjuta upp den en gång då han på
  direkten blev sjuk. Bacillerna gick runt hela familjen 3 gånger om.
  Riktigt tufft var det. Hoppas på att ni slipper något långvarigt och att
  ni snart kan återgå till inskolningen. Kram

 2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Krya på dig Charlie!. Du får komma till oss nästa helg? och hjälpa oss med ”disken” ;)

 3. Ska det vara blött så ska det verkligen vara blött ;-) Haha. Hoppas han kryar på sig snart!

 4. Josefina skriver:

  Tack! Ja idag har vi tvättat bebiskläder och börjat packa bb väska. Så nu får värkarna gärna komma igång när de vill =)

  Stackars Charlie! Skönt att han e lite bättre nu iaf!

  Kram!

Lämna en kommentar