jag vill ha fredag idag

Lång dag snart slut och jag längtar efter att krypa ner i sängen. Man kommer in i gängorna ganska snabbt när vardagen drar igång igen, men oj så man ser fram emot helgen så här i slutet av veckan. Ser fram emot att få spendera ett par heldagar med mitt lilla busfrö <3 Först ska jag dock lyxa till det med en middag i stan med en kär vän som kommer till Stockholm över helgen. Åker in till stan direkt efter jobbet imorgon, ska bli mys.

Det lilla busfröt har kryat på sig ordentligt här hemma några dagar. I morgon blir det förskolan igen och jag tror att han kommer ha jätteroligt, han har varit lite uttråkad hemma nu på slutet. Vila är ju inte riktigt hans grej :P


Älskade lilla lortgrisen efter en portion spaghetti och köttfärssås igår <3

Pages:

4 kommentarer till “jag vill ha fredag idag”

 1. Johanna - Life by Me skriver:

  Han är ju bara för söt! Skönt att han mår bättre :)

  Det gick lite bättre, men inte bra…. Han har ju haft ett väldigt långt sommarlov och det tar ju ett tag att ställa om sig till att vara på dagis, men jag hoppas han vänjer sig snart!

  Okej, får testa att sjunga den med rörelser då :)

 2. Vilken otroligt charmig bild på er kille <3

 3. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Vilket bustroll! Tur att vi inte har matta i köket eller vi kanske ska äta i badkaret nästa lördag? ;)
  Näe usch så hemskt, mysfaktor dubbel-0 :((.
  Det blir köket med levande ljus och findukat. Kanske vi ska sätta på Charlie min regncykelcape? ;)

 4. Linda skriver:

  Skönt att han mår bättre! Hoppas ni har en mysig kväll!

Lämna en kommentar