Första inskolningsdagen och studiedag

God afton! Jag är hemkommen efter en lång studiedag på jobbet, med planering, lunch och en väldigt rolig föreläsning. Vi avslutade dagen med drink hemma hos en kollega innan vi åt smarrig buffé på Wallins spis här i Kallhäll. Toppendag, åh vad jag trivs på min nya arbetsplats :)

Charlie har varit med pappa på sin nya arbetsplats också.  Idag var första inskolningsdagen, 9-10:30 var dom där och lekte och det hade gått jättebra. I går var Charlies ”inskolningsfröken” här på hembesök och efter några minuters blyghet klickade det rejält för Charlie och hon är jättegullig, så jag är övertygad om att det kommer bli toppen för honom där. Det var riktigt roligt för mig att vara på ”andra sidan” under hembesöket, har ju gjort hembesök och skolat in barn på jobbet själv och nu får man se det ur förälderns synvinkel. Skoj! Är dock riktigt avundsjuk på Daniel som får vara med på resten av inskolningen, hehe… Vill också!  I morgon ska dom vara där 9-14 och alltså både äta lunch och vila där, blir spännande :) Tror det kommer gå galant, duktiga älsklingsgrabben!

Pages:

3 kommentarer till “Första inskolningsdagen och studiedag”

  1. vad härligt att det börjat så bra med inskolningen :)

  2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Roligt att höra att du trivs på nya jobbet!
    Och lite status hur det går med inskolningen. Tänker på er! Kramis

  3. Stora kliv på gång:). Det kommer nog bli jättebra.Kram

Lämna en kommentar