borta bra, hemma helt okej.

Nu har vi varit hemma drygt ett dygn och jag måste säga att det är ganska skönt. Vi hade en underbar vecka på Mallorca, med massa sol och bad, utflykter och god mat och om en vecka eller så kommer jag nog vara redo att åka igen, men just nu njuter vi lite av att vara hemma några dagar innan vardagen drar igång igen. På måndag börjar jag mitt nya jobb, Charlie ska vara hemma med pappa 1,5 vecka till innan det är inskolningsdags på förskolan. En ny vardag. Tur att vi har haft en så himla fin semester dom senaste fem veckorna, jag och mina killar. Detta kan vi leva länge på :)

20120803-101514.jpg

Pages:

2 kommentarer till “borta bra, hemma helt okej.”

  1. Almira skriver:

    Välkomna tillbaka! Ni har varit saknade.

  2. Sandra skriver:

    När jag tittar på dina bilder här och på instagram och läser dina inlägg så kan jag verkligen känna hur himlans lycklig du är :) så underbart! och ja, utifrån samma bilder och inlägg blir det också tydligt att ni verkar haft en kanonsommar!

    Ska tänka på dig på måndag, hoppas du kommer trivas fint på nya jobbet, men om jag minns rätt så var ju förutsättningarna för att så skulle bli fallet ganska goda. Yey för det!

Lämna en kommentar