vårt perfekta hjärta

The love of my life. Lilla killen som tog första doppet i Mälaren igår. Det är så grymt att få vara med om första gången han upplever saker, det kan inte sägas nog. Idag har det varit lite upp och ner, tand nr 5 (vänster framtand uppe) är strax igenom och tempen sa 38,3 innan läggdags så det är väl inte konstigt om humöret svajar. Nu har vi ett par oplanerade dagar tillsammans innan vi tar en liten semestertripp till mormor och morfar på onsdag och det ska bli väldans skönt faktiskt. Bara njuta av att vara lediga och kunna göra vad vi känner för :)

Pages:

6 kommentarer till “vårt perfekta hjärta”

 1. åh vad mysigt med bad!
  mindre kul med feber. än så länge har liam inte fått sin första tand. men hans pappa fick sin första vid tio månaders ålder och liam är nu åtta. så det kan dröja ett tag till :p

 2. Josefina skriver:

  Men TACK snälla fina du!! Va glad jag blir! Känner mig allt annat än fräsch men that´s life of a pregnant woman!

 3. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Som vanligt så fina bilder, det gädjer ett farmorhjärta så här en gråmulen mådagfm på jobbet :)

 4. Cissi skriver:

  Vad mysigt med bad, här har vi premiärbadat för i år idag! Så skönt, men kallt! Hoppas den lilla tanden kommer upp så febern ger med sig… ;)

 5. Johanna - Mitt liv skriver:

  Vad härligt med första doppet! Vi var på utebadet och tog premiärdoppet i poolen för några dagar sedan, havet har vi inte vågat testa än, det är alldeles för kallt :)

  Hoppas febern är bättre idag!

  Kram

 6. Linda skriver:

  Riktigt mysigt att gå på djurparken, både för oss vuxna och våra små :) Visst är det underbart att få uppleva allt det där ”första gången” med sina barn.

Lämna en kommentar