snabbvisit på Ornö

Efter en del flängande är vi nu hemma sen igår kväll. Härligt att vara borta, men nästan lika härligt att komma hem, framför allt att sova i sin egen säng. Vi kom hem från Skövde i tisdags kväll, onsdagen ägnade vi åt att hämta våra pass i Sollentuna, lunch med fina vänner och några varv i tvättstugan. På kvällen packade vi om väskorna och torsdag morgon tog vi båten från Strömkajen ut till Ornö för 1,5 dygn där tillsammans med Charlies farmor och bonusfarfar. Vi har haft kanonväder hela dagarna, varit vid havet, plockat blåbär och smultron, läst och solat och bara myst. Jättehärligt! Vi kom hem vid 20-snåret igår kväll och nu är planen att vara hemma några dagar, träna, slappa, planera och fixa alla sista-minuten-grejer inför Mallorca.

Man blir lite rörig i huvudet när man är ledig tillsammans hela veckorna tycker jag. Förut hade man alltid någon anledning att hålla koll på veckodagarna, men nu känns det som helg hela tiden. Lördag på riktigt idag i alla fall, snart blir det powerwalk i spåret för mig, cykeltur för D och en stund på gården för C och ikväll lyxar vi till det med hemmapizza och nybakad blåbärspaj. Helg när den är som bäst!

Ornö-bilder:

 

Pages:

En kommentar till “snabbvisit på Ornö”

  1. Vilka fantastiska bilder med Charlie och smultronen på slutet :-) avis! Och nu har jag förresten fixat headern, vet inte alls vad som hände.. Konstigt!

Lämna en kommentar