semesterlunken

Det blir inte mycket liv i bloggen så här på semestern. Det gör väl inte så mycket egentligen, men har ju en del saker jag vill få dokumenterat för vår egen skull så jag ska försöka få till lite i veckan som kommer. Vi har varit hos Charlies mormor och morfar sen i onsdags, jätteskönt. Vi är ute i trädgården och myser, Charlie älskar att vara ute och här har blivit ett helt lekland med rutschkana, gunga, bil, pool och senaste upptäckten: mammas gamla lekstuga. Sen finns det ju så mycket annat att pyssla med – titta på fåren, plocka smultron, vara i landet med morfar och en massa annat. På kvällarna när Charlie somnat sitter vi på altanen i solnedgången, läser och pratar och har det gött. Vi trivs helt klart! Imorgon eftermiddag blir det hemfärd igen, så tills dess ska vi njuta. Jag ska köra ett pass med pälsvård på storpudeln och i kväll ska jag ta en sväng in till stan för middagsdejt med en fin vän. Semester gillar vi!

Pages:

4 kommentarer till “semesterlunken”

 1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Som vanligt underbara bilder, skönt att ni har det bra och njuter

 2. Veronica mamma till Asta skriver:

  Jo d gör ju någe!! ;-) vill bu läsa å titta på bilder varje dag ju hehe..
  Skönt å höra att ni har d bra af, som d ska va!!! Njuuuut d är ni mer än värda!! ❤

 3. Johanna - Mitt liv skriver:

  Det låter ju underbart härligt!

 4. Sötgubben! Semester är verkligen härligt och det låter som att ni har det toppen :-)

Lämna en kommentar