picknick på stranden

Om man bortser från den lite väl starka vinden så hade vi en strålande första halva på den här söndagen. Solen sken när vi gick upp i morse och vi bokade snabbt in en picknick och lite bad på stranden med familjen Carlsson. Själva badandet blev det inte så mycket med, det blåste på tok för mycket för Charlies smak och det var inte direkt varmt i vattnet. Men det blev lek och bus, gräv i sanden och en härlig picknick i gräset och det är vi väldigt glada för :) När eftermiddagen kom styrde vi hemåt och resten av dagen har vi pysslat hemma och ikväll har jag varit ute och kört mina intervaller. Idag var det dags att öka jogg-tiden lite och det gick som smort – därför jag gillar att jogga, man utvecklas och märker förbättringen snabbt. Jippi!


Mina fina ♥

Pages:

2 kommentarer till “picknick på stranden”

  1. Hanna skriver:

    Mysigt!

Lämna en kommentar