Juli

Äntligen semester, och äntligen lite sommarvärme. Jobbade min sista dag på Ekbacken i fredags, lite blandade känslor men nu ska jag bara njuta av ledigheten med mina bästa tills det är dags för nästa jobb. Igår var vi i Sollentuna och fixade pass åt hela familjen. Charlie var jätteduktig och blev så söt på sitt foto, det är mer än man kan säga om hans föräldrar… Men men, man behöver ju inte titta på det så ofta :P Efter passfix spenderade vi dagen i Sollentuna centrum där vi åt lunch och handlade lite semesterkläder åt hela familjen. I fredags beställde vi resevagn också, så nu är vi redo för Mallorca! 25 dagar kvar…

Idag startade vi dagen med mysfrukost innan vi gav oss ner till parken vid 9. Underbart väder! Vi gick hem och åt lunch, men nu är jag och Charlie tillbaka vid parken, han sover middag i vagnen och jag läser och njuter. Det blir mellis när han vaknar, sen leker vi nog en stund här nere. Daniel fixar (det absolut sista) i klädkammaren, så i morgon kan vi nog hänga in kläder :D jippi!

20120701-132133.jpg

Pages:

En kommentar till “Juli”

  1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Ser också fram mot Mallis ;)

Lämna en kommentar