Gulsippans parklek

Denna ljuvliga sommardag har vi spenderat i Hässelby med fina vänner. Vi har varit på Gulsippans parklek med Veronica, Magnus och Asta och det har varit en riktigt härlig dag. Vi började med lite lek i sanden (mest för papporna som verkligen var i sitt esse) och kikade lite på hönorna och kaninerna innan lunch. När det var dags för något i magen dukade vi upp picknick i skuggan under ett träd där vi gottade oss med grillad kyckling och tillbehör. Smarr! Efter lunch sov kidsen i vagnarna och det blev glass och sol för alla mammor och pappor tills huvudpersonerna vaknade och ville röja igen. Nån gång innan 16 packade vi ihop oss och tog bussen tillbaka till Järfälla, rätt trötta men nöjda :)
Väl hemma har vi ätit en lite sushi och röjt en massa. Klädkammaren är ju färdig (och såååå fin!) så alla kläder ska tillbaka in dit och då har vi passat på att rensa och dona också. Blir toppen! Balkongen ser äntligen ut som en balkong igen, och efter en tur till Plantagen och lite plantering där ute så är den himla fin också. Hoppas på mycket tid där i sommar!

Här kommer lite bilder på dagens kids:

 

Pages:

2 kommentarer till “Gulsippans parklek”

  1. Veronica mamma till Asta skriver:

    Ja vilken härlig dag vi fick! Underbart!! Tack för fint å trevligt sällskap!! D för vi om snart!! ❤

  2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Ha har är det små stenar i handen igen :)?
    Gulsippan är en superfin lekpark, farbor Mattias tillbringade många timmar där när jag var föräldrarledig oxå med en tjej, Sanna. Lekparker är något som Järfälla kommun glömt :(
    Snygg stjärtföring på sista bilden ;)

Lämna en kommentar