En natt på Carlssons hotell ;)

Nu är lilla familjen hemma igen efter en mysig övernattning hos vännerna. Vi fixade trerättersmiddag som vi åt med barnen på balkongen igår kväll, sen satt vi där ute och pratade och myste när kidsen hade lekt sig trötta och somnat. Charlie hade tyvärr inte en lika bra natt som senast han sov i Astas rum, så idag har han ganska trötta föräldrar, men efter en go frukost med kaffe och scones i morse känns det lite bättre ;)

Nu sover Charlie i vagnen och jag ska gotta mig med jordgubbar och en bok på balkongen så länge. Vi har tvättstugan i em, och sen ska vi bara hänga hemma, gå ut och leka lite och ta det lugnt. Förutom ett träningspass är resten av helgen rätt tom på planer, så vi får se vad som händer :)

20120707-122110.jpg

Pages:

En kommentar till “En natt på Carlssons hotell ;)”

  1. Haha, ja verkligen våra i synnerhet! Hur kunde vi få så fantastiska barn Sara? Vi har haft sån tur som fick världens finaste :-) som alla föräldrar såklart!

Lämna en kommentar