effektiv tisdag och strandbilder

Fullt upp idag. Charlie har haft runt 39 grader idag också, men han har varit mycket piggare och har både ätit bättre och busat en hel del idag så förhoppningsvis vänder det nu. Vi har myst här hemma och i eftermiddag drog vi igång ett storstäd så nu är det skinande rent här. Alltid lika skönt! När vi var klara tog jag mig iväg och körde intervaller och lite styrka. Nu är det dags att tänka igenom packningen, för imorgon blir det Skööövdeeee!

Här kommer lite bilder från vår premiär på stranden häromdagen. Charlie gick raka vägen ner till vattnet, druttade på rumpan och sen satt han där. Pillade i sanden, grävde, plaskade och tittade på alla som badade. Efter en stund blev han modigare och gick ut i vattnet, lilla badkillen :) Vi tog upp honom efter en stund för att vi inte ville att hans skulle bli kall, vi torkade och bytte blöja och åt lite mellis innan vi skulle ge oss hemåt. Charlie hade dock andra planer. Så fort melliset var i magen pinnade han tillbaka ner i vattnet och tänkte inte gå därifrån på länge! Stranden var ett kul ställe och vi fick brotta ner en illvrålande unge i vagnen när vi till slut var tvungna att gå hem till middagen. Verkar lovande inför Mallorca ;)

Pages:

5 kommentarer till “effektiv tisdag och strandbilder”

 1. Hahaha, men vad mysigt att läsa! Kul att han gillade det så mycket ju :) Strandhäng är ju himla härligt verkligen! När tänkte ni åka till Mallis? :)

 2. Johanna - Mitt liv skriver:

  Men så otroligt söt :)

 3. Emilia skriver:

  Lilla badkillen :) så söt han är!!
  Kramar

 4. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Härliga bilder på badkillen 2012! Så roligt att han gillar att bada och ända upp till magen!

 5. Underbara bilder på underbar strandkille! :D Och återigen, jag älskar Charlies na frissyr, den klär honom verkligen! Tuffing.

  KRAM!

Lämna en kommentar