det hade kunnat bli en perfekt dag på stranden…

Riktigt sommarväder här idag. Soligt och varmt! Varm har Charlie också varit, närmare bestämt runt 39,5 gradet varm :( Han har haft feber hela dagen, så vi har hängt i soffan mest och han har slumrat, sovit, gosat, läst böcker och sett lite barnprogram. Han har ätit dåligt, typ en halv fiskpinne till lunch och en halv burk mat till middag, men jordgubbar och vindruvor åts med god aptit på eftermiddagen och vällingen slank ner nu innan läggdags. Vatten dricker han iaf i stor mängd, det är skönt. Nu hoppas vi att han ska vakna upp feberfri i morgon för det är inte roligt att se sitt lilla energiknippe så här hängig :/

Jag fick i alla fall till en powerwalk och ett kort styrkepass nu ikväll. Sånt som ger lite extra energi. I morgon blir det intervallöpning med Veronica igen, taggad till max. Så blir det nog lite packning, för på onsdag är det Skövde-resardag. Hoppas att skrutt har kryat på sig rejält tills dess!


Frisk liten kille på stranden häromdagen. Sand, banankladd och bula i pannan <3

Pages:

En kommentar till “det hade kunnat bli en perfekt dag på stranden…”

  1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Krya på dig Charlie. Och vilken fart det är med din träning, duktig tjej!

Lämna en kommentar