dags för hemfärd

Så var det snart dags att lämna schlätta igen. Nästa en vecka fick vi här denna gången, skönt med en lite längre vistelse. Mycket trevligt har vi hunnit med, och så en del lugn såklart. Jag och min fina man har kört ett träningspass per dag sen vi kom hit, det är vi himla nöjda med. Jag har badat och klippt pudel, läst en del och igår hade jag en mysig kväll hemma hos min fina Jenny. Vi pratade bort över 4h, mycket att gå igenom när man inte ses så ofta :) Hon har dessutom precis kommit hem från en månads roadrip i USA – behöver jag säga att jag längtar ännu mer efter vår utlandstripp nu? Aaah!

Nu ska vi packa ihop dom sista prylarna efter en god lunch. Tror Charlie fått en ny favoriträtt – mormors moussaka. Som han åt, och vi också. Smarrigt värre. Nu hoppas vi på en lugn tågresa hem, cirkus 3,5h tar det. Nästan som en flygresa till Mallis ;) Dags att åka hem och ladda om för nästa del av semestern alltså, hoppas den blir lika fin som denna delen!


Lite poolbad har vi också hunnit med :)

Pages:

En kommentar till “dags för hemfärd”

  1. Johanna - Mitt liv skriver:

    Underbar bild på godingen :)

    Vad härligt ni verkar ha haft det, och heja med träningen!

Lämna en kommentar