vill ha badväder

Nu är vi bra trötta på det här växlande vädret va? Sommar tack! Blött och kallt gillas inte just nu, jag är snorig och hostig som sjutton och lite energi från solen vore tacksamt. Men det kommer väl. Bara en dag kvar att jobba innan det blir lite ledigt igen, den här veckan är ju lite upphackad. Eventuellt har jag en semesterdag på fredag också, vore inte så dumt.

Jag ska krypa ner i sängen nu och hoppas på bra sömn inatt. Var uppe och gjorde välling till Charlie 4:50 och sen skulle jag upp 5:10 så det var ingen idé att gå och lägga sig igen. Efter lite bök hade killarna somnat om och sov till klockan 7! Det har inte hänt på evigheter, sista månaderna av min mammaledighet var det ju klockan 5 som gällde, vardag som helg. Behöver jag säga att jag är lite bitter?! Nej just det… Nu när pappa är hemma passar det visst att ta sovmorgon…. ;P

Godingen på Ornö förra helgen:

Pages:

4 kommentarer till “vill ha badväder”

  1. Typiskt att han sover bättre precis när du har börjat jobba!

    Instämmer, nu behöver vi lite sommar! Energin är som bortblåst… kram på er

  2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Beachkillen 2012! Ingen tvekan :)

  3. Veronica mamma till Asta skriver:

    Upp fem eller inte….d va tider d ;-)!!

  4. Ja, vi är sjukt sugna på badväder! Och vilken grymt snygg t-shirt han har på sig ;)

Lämna en kommentar