två veckor kvar.

Två veckor kvar till semester och föräldraledighet i fem veckor. Längtar! Charlie har lagt av med att somna om efter vällingen på mornarna nu, så nu är det upp runt 5 som gäller igen. Tyckte väl att det verkade för bra för att vara sant ;) Han ville nog bara lura sin pappa lite, få honom att tro att det är som semester att vara pappaledig liksom. Tji fick han ;) Hur som helst får jag mer tid för gos på mornarna innan jag småspringer till pendeln, så jag är inte helt missnöjd. Vi får försöka ställa om klockan i honom i sommar istället! Nu är det ju snart helg igen och då ser jag fram emot ett par hela dagar med min goding.

Pages:

4 kommentarer till “två veckor kvar.”

  1. Elan skriver:

    Ha en mysig helg vännen! KRAMAR

  2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    ha en skön helg och ser jag inte en liten sten där igen…något inom bergteknik ;)

  3. När han börjar förskola tror jag nog han kommer sova mer;). De blir så
    trötta då:) kram

  4. hihi känns som att det var eeeevigheter sedan Alva somnade om efter vällingen på morgonen ;) vilka tider, haha ! Men nu är hon så sjuk stackarn och stökar på nätterna, så det är inte skoj :( hoppas att allt är bra med dig, förstår att du ser fram emot ledigheten :) KRAM

Lämna en kommentar