söndagsonsdag

Huvudet är inte riktigt med i matchen. Har trott att det är lördag hela dagen, så nu känns det helskumt att jag ska upp och jobba i morgon. Men trots det har det varit underbart skönt med en ledig dag mitt i veckan med mina killar. Charlie somnade om efter vällingen i morse och sov till 6:30, det tackar vi för. Efter morgonmys och lite Bolibompa åt vi frukost innan jag och Charlie åkte till Jakobsberg och handlade medan pappan jobbade lite här hemma. Vi var tillbaka vid lunch, åt tillsammans allihopa och när Charlie sov drack jag och D kaffe och tog det lugnt.

Eftermiddagen spenderades i parken. Vädret var trevligare idag, så vi njöt av gunga, sandlådelek och spring och bus i solen. Det är så mycket energi i den lilla Challe-kroppen nu, full fart nästan jämt! Han älskar att springa med sina korta ben, och parken här är så tacksam att rusa runt i. Hur som, vi gick hem och åt middag och resten av kvällen har vi städat och fixat en del, lekt och bara varit. Jätteskönt! Nu ser jag fram emot min semesterdag på fredag, och så en helg på det :)

Pages:

5 kommentarer till “söndagsonsdag”

 1. Josefina skriver:

  Tack snälla du!

  Herreguud va söt han e lilla gos-Charlie!

 2. Tack för din fina kommentar igår, den värmde <3

  Vad härligt med långhelg! Hoppas att den blir fantastisk gumman.
  Massa kramar från oss!

 3. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Som vanligt, härliga bilder och på vissa mycket lik sin pappa

 4. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Men vilken cooling! Vart har ni hittat jackan?

  Och superfin ny design!

 5. Mandy & River skriver:

  åh så fin jacka!!!

Lämna en kommentar