midsommarhelgen

Ett litet livstecken kommer här. Vi har haft en härlig midsommarhelg hos Charlies mormor och morfar, trots att vädret inte varit helt på topp har vi kunnat vara ute mycket och haft det riktigt gött. Charlie har varit en liten solstråle hela helgen, bästa ungen.Vi kom hem igår eftermiddag och eftersom regnet höll sig härifrån passade jag på att ta mig ut på en motionsrunda i spåret innan resten av eftermiddagen och kvällen ägnades åt födelsedagsfirande. Japp, nu är man 27. Jisses.

Nu börjar det bli dags att dra på sig regnstället och gå mot pendeln i ösregnet. 5 dagar kvar till semester och jag längtar mer än någonsin tror jag. Semester med mina underbara killar, kommer bli hur fint som helst.

Pages:

3 kommentarer till “midsommarhelgen”

  1. Emma Josefine skriver:

    åh Jonas har också fem dagar kvar (eller ah, snart fyra, hihi) till semester och det ska bli sååååå härligt :) fyra veckor där vi bara kan vara och njuta tillsammans <3 kraam

  2. Linda skriver:

    Fjällbacka är verkligen jättemysigt. Bodde ni på campingen eller hade ni stuga kanske?

  3. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Underbart livstecken ;)

Lämna en kommentar