långhelg och nödlösning

Firat in min långhelg med mys med min man<3 här efter att lilla godingen somnat. Vi hade en skriknatt inatt, den första sen jag började jobba igen, och det känns att man inte är van. Man blir väldigt bortskämd snabbt när det gäller sömn och kroppen blir påverkad med en gång när något stört. I natt hoppas vi att det var drömmar eller den ena övre framtanden som är på väg igenom, för då är det sånt som går över. Det skulle även kunna vara magen, vi har de senaste tre veckorna börjat smyga in mjölkprodukter igen – men eftersom vi inte märkt något alls sedan vi startade så har jag svårt att tro det. Han verkade inte ha ont i magen heller. När han somnade om framåt 2:30 gjorde han det ordentligt. Först vid 5:30 var det vällingdags och sen hade killarna inte vaknat förrän 8:15. Åtta.Femton! Kvart.Över.Åtta! Det har inte hänt sen Challe var spädis. Själv har man gått och gäspat sig igenom dagen på jobbet.

Jo, jag är lite avundsjuk och hoppas i hemlighet på en repris i helgen. I vilket fall som helst ser jag fram emot helgen massor. I morgon ska vi gå och grilla i en park med öppna förskolan, hela lilla familjen<3. På kvällen ska jag möta upp kollegorna för sommaravslut, middag och boule, det blir nog trevligt. Hoppas på fint väder nu bara :)
Just det, nya designen är en nödlösning tills ”den riktiga” kommer upp, förhoppningsvis snart :) Godnatt!

Pages:

3 kommentarer till “långhelg och nödlösning”

 1. Hanna skriver:

  Heej! Förlåt att jag är sämst att kommentera, blir så ofta att man sitter och tittar runt från mobilen nu för tiden. Men tittar in och snokar lite då och då iallafall och ser så ni mår bra ;-) Det vore ju himla roligt att ses, men just nu är det så tjockt med examen och allt där till och sen flytt. Men tisdag den 26:e kommer vi ner igen så skulle kanske kunna hitta på nåt den 27:e eller 28:e, är ni lediga då? :) Haha, snacka om framförhållning!

  Förresten så blev Agnes eld och lågor när hon såg bilden på Charlie här på bloggen nu, pekade och ropade. Haha, dom måste ju få säga hejdå tycker jag :) Och du! Superfin header. Oj oj vilken lång kommentar. Man får passa på när man liks kommenterar för att få med allt :D

  Kram på er och hoppas jobbet flyter på bra.

 2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Ha en supermysig långhelg. Vi startar vår i kväll, på landet och hoppas vädret blir OK.
  Hade tänkt hälsa på Nichlas men vädret får bli mer stabilt, för lång båtfärd för att råka ut för regn eller blåst, så det får nog vänta tills nästa helg.
  Kramar till er alla 3

 3. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Tycker det var en himla fin nödlösning :)

  Vi har skriknätter lite då och då, men jag lyckas aldrig komma på varför.
  Känns som om han är rädd eller bara väldigt arg… Men det blir ju bättre,
  snart får vi tjata på dem för att de inte ska sova bort hela dagen :)

Lämna en kommentar