helg med goa vänner

Jag och älsklingen sitter och slappar i soffan medan lilleman sover. Ganska trötta efter en sen och rolig kväll hos Veronica, Magnus och Asta igår. Hela lilla familjen begav sig dit i går eftermiddag och började med lek innan smarrig trerättersmiddag och mys på balkongen efter att barnen somnat – Asta i sin säng i mammas och pappas rum och Charlie i resesängen i Astas rum på nedervåningen. När klockan blivit söndag gav vi upp och gick och la oss. Perfekt med gästrum till både oss och Charlie efter en sån trevlig kväll :) Det var härligt att få umgås allihopa igen och Charlie och Asta är så goa ihop! Dom lekte, sprang runt, badade badkar och satt och myste i soffan tillsammans och blev riktigt glada när dom fick syn på varandra när vi kom upp på övervåningen i morse  igen. Fina små kompisar! Det bästa är att vi snart får göra om det :)

Idag har vi ätit lyxig sconesfrukost tillsammans, och kidsen har lekt ännu mer. Jag och Veronica åkte till Stinsen och shoppade lite och jag fick äntligen tag i ett par sandaler till Charlie! Vincent hade halva priset, så det kunde inte blivit bättre. Nöjd! När Charlie vaknar nu ska vi dra på galonisar och gå ut i det blöta vädret medan pappan slipar det sista i klädkammaren. På vägen hem ska vi plocka med lite middagsmat från centrum (extremsugen på sushi som vanligt) och sen blir det bara familjemys resten av dagen. Tjolahopp!

Pages:

5 kommentarer till “helg med goa vänner”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Ja TACK för en fin helg!! Blir nog tidigt i säng här i dag skulle jag tippa :-P! Ser fram emot nästa gång!!

 2. valeria skriver:

  Åh vilka härliga bilder du bjuder på i din blogg! :)
  När är sonen din född?

 3. valeria skriver:

  Åh vad dum jag är fann det just på sidan om i din profil! :)
  Har själv en son född 5 juni 2011 :)

 4. Vilken underbar helg och vad trevligt med en sleepover, perfekt ju :D Och vad skönt att Charlie sov så länge, mer sånt.

  Så himla mysiga badbilder, sötnosar. Båda är så charmiga <3

  KRAM!

 5. Emma Lannebrink skriver:

  Hej! Hoppas att allt är bra med dig :)
  Vill du göra bloglovin byte?
  Kram!

Lämna en kommentar