en helg för oss

Så var helgen här igen. Precis som förra veckan har vi längtat hit, även denna helgen har vi nämligen en del trevligt inbokat. Vi har haft en lugn morgon här hemma med en go och mysig (om än lite snorig) Charlie  och strax ska vi dona till en lunch. När det är dags för Charlie att sova middag tar vi pendeln inåt stan för att lämna av Challekillen hos farmor och Uffe. Där är det bäddat för hans första sleepover utan mamma och pappa, spännande dag för ettåringen! Lika spännande för oss andra tror jag.

När vi pussat godingen hejdå tar vi en tripp inåt stan. Vi ska bara vara, kika i stan och göra vad vi känner för, checka in på vårt hotell på söder och gå ut och äta middag ikväll. Vädret är inte det bästa för turistande i sin egen stad, men det kommer nog inte göra oss ett dugg. Vi ser fram emot att få umgås bara vi, få sova ut en natt, prata och äta frukost i lugn och ro. Bara jag och mannen i mitt liv <3 Vi kommer förmodligen längta ihjäl oss efter vår lilla älskling efter ett par timmar, men han kommer att ha det toppen så det ska vi också ha :)


Foto: Almira Osmanovic Thunström


Foto: Almira Osmanovic Thunström

 

Pages:

6 kommentarer till “en helg för oss”

 1. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Det låter som ni har en härlig dag planerad! Att få sova en hel natt ser jag fram emot, men det återstår att se när det händer för oss. Charlie har inte sovit borta än och jag vet inte när vi känner att rätt tid är för oss :)

  Och vad fina ni var, bröllopsparet :)

 2. Emilia skriver:

  Åh vilka härliga bilder Sara :) Fina ni!
  Hoppas ni får en kanonhelg, det är ni värda!
  Kramar

 3. Veronica mamma till Asta skriver:

  Fina ni, hoppas ni får underbar dag/natt/morron❤

 4. Härliga bröllopsbilder!:)

 5. SÅ FANTASTISKA bilder gumman! <3 Åh! Och var underbart med en helg för bara er, det behöver man verkligen.

  Kram till er!

 6. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Ja, efter snart 16 månader så kan man tycka det är på tiden att få sova en hel natt :) Får se när det blir…

  Men jag har hört det där om andra barn också, att de sover så bra när de sover hon någon annan! Vad kan det bero på tro? Jag tycker det är så konstigt :P

Lämna en kommentar