time flies

Som jag misstänkte går dagarna i ett nu. Njuter av lite kvalitetstid med mina hjärtan på morgonen, åker till jobbet och när jag kommer hem blir det kvällsbad och mys innan vi läser bok och slurpar välling innan läggdags. Full fart och inte särskilt mycket fritid, men det är okej. Jag är glad att det går så mycket bättre än jag trodde. Det går bra här hemma också, i morgon ska killarna på sin premiär på öppna förskolan. Kommer dom gilla :)

Övrigt då? Igår bokade vi biljetter till Skövde tors-sön nästa vecka, jag har en fin helg i sikte och så ska jag försöka få upp ett litet inlägg om min grymma möhippa. Men det blir i morgon, nu ska jag sova och ladda för lång dag på jobbet i morgon. Natti!

20120509-215800.jpg

20120509-215845.jpg

Pages:

2 kommentarer till “time flies”

  1. Förstår att det blir långa dagar för dig vännen! Men det klarar du grymt bra! Vad skönt att få komma tillbaka till Skövde också och ladda batterierna lite :)

  2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Roligt att det går så bra för er alla tre och att du har kommit in i de nya rutinerna så snabbt.
    Inte så dumt att få göra lite annat.
    Ha en skön långhelg i Skövde med fint väder och hälsa från oss.

Lämna en kommentar