Tgif

På t-banan och snart på jobbet. Var tvungen att stanna och handla innan jag åkte hem igår, så jag kom hem strax innan Charlie skulle sova, och sen var jag rätt slut faktiskt. En riktig omställning detta! Är himla glad att jag inte behöver åka hemifrån så tidigt på mornarna iaf, hinner gosa en hel del innan det är dags. Då är det positivt med en morgonpigg kille :)
Min duktiga kille som var på 1-årsbesöket på BVC med pappa igår. Han fick stick i låren och klistermärke av Anne, blev mätt och vägd och allt var som det skulle. Hjärtat! Ser fram emot en hel helg tillsammans nu :)

20120504-073629.jpg

Pages:

5 kommentarer till “Tgif”

 1. Hanna skriver:

  Helt galet känns det, jag har helt släppt de där till Emil så även fast han spanat runt i månader så känns det nästan som i ett impulsköp för mig ;) Haha, ja helknasigt! Att vi inte såg varandra!! Fast var ju en hel del som spanade på den knasiga björnen. Och sen gled han ”brandstång” ner! :D

  Åh vad duktig du är! Det är verkligen jobbigt att vara ifrån dem (tills det kommer någon trevlig gnäll-tand-period och man glatt vinkar hejdå och skuttar till jobbet, hehe). Helgerna blir guld värda :) Ha nu en trevlig sådan och lycka till på jobbet idag :) Kram

 2. Vad skönt gumman att det har gått bra! :) Jag antar och hoppas att helgen er har varit fantastisk och att du har laddat en massa kärlek nu <3

  Kramar!

 3. Vad är det du jobbar med Sara? :)
  Hoppas ni har haft en fiin helg! Kram

 4. Jamen just ja, det visste jag nog nånstans hihi!! :)

  Nejnej jag är och har alltid varit en småstadstjej ;) Har dock ganska mycket släkt där nere! :)

 5. Ja, det är ju verkligen fördelen med en morgonpigg kille, man hinner få sitt morgonmys innan jobbet :) Vad du är duktig som kämpar på så bra med jobbet! Kommer bli ännu bättre när du börjar jobba närmare :)

Lämna en kommentar