sommardagar och roliga planer

Gu’ va gött dä ä me soool! Har verkligen bästa jobbet såna här dagar, massa härlig utelek med kidsen och fortfarande varmt och soligt när man kommer hem. Underbart. I morgon har vi drakfest på jobbet, drakflygning och picknick nere på ängen. Blir mys! Efter worket ska jag till Jakobsberg på en shoppingsväng och sen är det hem och packa som gäller! När vi tar helg på fredag blir det nämligen Ornö med min lilla familj, Charlies farmor och Uffe. Längtar! Vi har så mycket att se fram emot de kommande veckorna/helgerna. Wiho!

Har fått bilder från Charlies kalas och vår stora dag nu :) Ska ordna framkallning på en del och försöka få upp några här också. Så kul att få se dom nu, man återupplever verkligen dagen genom bilderna, så mycket känslor!
Här kommer bilder på en liten kille som är inne i en fantastisk period. Go och glad som alltid, full av bus och spring och tycker om att dansa och läsa. Talet har verkligen tagit fart det senaste och man får allt mer känslan av att det är en liten pojke och ingen bebis vi har här hemma. Hjärtat <3

Pages:

2 kommentarer till “sommardagar och roliga planer”

  1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Vi ser också fram mot helgen, ska blir så härligt att få umgås med er i mer än typ 2 -3 timmar ;)

  2. Jag är VÄLDIGT nyfiken på de bilderna :)
    Och visst är det underbart med solen! Hoppas ni äte ute heeeela dagarna nu!

Lämna en kommentar