skärgårdshelgen

God morgon! På pendeln på väg till jobbet efter en kanonfin sommarhelg på Ornö. Vädret har varit strålande, något varmt för lillskrutt ibland, men han har klarat det riktigt bra. Mycket med hjälp av den lilla barnpoolen farmor köpte med :) Vi har åkt båt, solat, ätit och druckit gott, sett på schlager och bara njutit. Charlie har sovit i eget tum i Astas resesäng och det har gått över förväntan. Duktiga killen! Har såklart massa bilder från helgen, kommer senare i veckan :)

Nu blir det en kaffe på centralen innan jag hoppar på tunnelbanan. Charlie tog faktiskt lite sovmorgon idag eftersom vi kom hem sent igår, så jag vågade inte sätta på kaffebryggaren, hehe. Vore ju dumt att väcka honom när han för en gångs skull sover längre än till fem! Är rätt laddad för veckan efter fina helgen och min andra mors dag igår, och dessutom har vi ännu en grym helg att se fram emot. Längtar!

20120528-072540.jpg

20120528-072558.jpg

Pages:

En kommentar till “skärgårdshelgen”

  1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    God förmiddag :) Hoppas resan hem gick bra, att lillskrutten sov
    och att även ni fick en tupplur.
    Tack för ert sällskap, det var härligt att få umgås en hel helg ;).
    Och vilken tur vi hade med vädret!

Lämna en kommentar