min möhippa

Jag har så grymma vänner. Vi valde ju att gifta oss så hemligt vi kunde, med bara närmsta familjen på plats, och vi anlitade våra närmaste gemensamma vänner som vittnen och fotografer och assistenter och så vidare. Litet och intimt. Trots allt hemlighetsmakeri såg några av mina vänner till att jag fick en riktig möhippa, och för det är jag oändligt tacksam! Vilken dag det var! Aktiviteter och skratt och en hel del nostalgitrippar för mig då det var ”gamla” vänner från pluggtiden i Skövde som var med. Och så bästa Vivan såklart.

En hel lördag höll vi igång. Jag mötte Veronica, Almira och Katta på stationen här efter 10 och hade ingen aning om vad vi skulle göra. Vi åkte in till stan där vi började med att vara med på en streetdanceklass på SATS Odenplan. Sjukt kul, och vi var nog en syn för gudarna! Efter dusch och fix blev det takeawaykaffe/cola innan god lunch på Blåbär. Det grämer mig fortfarande att jag inte fick köpa cola på burk utan blev påtvingad en flaska, men men ;)
Efter lunch blev jag bortfintad ett par gånger, men efter att ha mött upp Helene hamnade vi till slut på Fotografiska där vi kikade på fantastiska utställningar! När vi var tillräckligt trötta i fötterna åkte vi hem till Almira där det blev middag, bubbel, mera fix, massa skratt och gos med Helenes lille Oliver som var hemma hos Patrik med sin pappa under kvällen. Vet att det togs en hel del oförglömliga bilder under dom timmarna vi var där, och efter kvällen hade nog alla medverkande fått sig ett nytt smeknamn. När benen var danssugna igen åkte vi tillbaka till stan, där blev det drinkar på East (kändisspotting: Dilba!) innan vi dansade oss trötta på Solidaritet. Jag hade sanslöst roligt. Jag och Veronica avslutade kvällen med hamburgare och cola från Burger King på pendeln hem, det sitter lite extra fint såna tillfällen :)

Som sagt, oändligt tacksam. Jag hade en fantastisk dag. Lika tacksam är jag för killarna som diskret planerade och genomförde Daniels svensexa. Vi känner så underbara människor <3

20120510-075039.jpg

Pages:

6 kommentarer till “min möhippa”

 1. Emilia skriver:

  Åh så roligt :D Det var du värd, flera gånger om!!
  Kram på dig!

 2. Veronica mamma till Asta skriver:

  Så värd d ”Bunny” hehe ;-) ❤

 3. Elin skriver:

  Alltid lika roligt att läsa din blogg och se alla fina bilder!

 4. Mandy & River skriver:

  Åh, vad stark ni är isf! Jag skulle aldrig klara av att kliva upp innan 5!! kram

 5. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Vad kul att de ordnade en möhippa :)

  Jag jobbar på Intersport :)

 6. åh vad underbart !! :) så kul med möhippa, jag längtar till den dagen som det är min tur att få en ring på fingret och lova min älskade Jonas evig trohet (även om jag redan gjort det såklart, hihi). KRAM

Lämna en kommentar