lugna gatan

Här har vi haft en lugn och mysig helg. Dagarna har startat redan vid 4:20-4:30, en ny trend som föräldrarna inte gillar alls här. Förhoppningsvis är det bara en fas igen, för nu börjar jag längta efter att få sova i alla fall till 5 igen… :p Sovmorgon liksom! Allt är relativt… Vi har ändå fått lite gjort på dagarna, Daniel har jobbat i klädkammaren som snart är klar, jag har passat på att gosa massor med lillkillen, vi har ätit gott, promenerat lite och varit i parken och ute på gården. Nu har vi avslutat helgen med sushi till middag och popcorn i soffan, medan vi har letat hotell, tågbiljetter och sett på How I met your mother. Väldigt fint.

I morgon är det dags för en ny jobbvecka igen, så nu är det dags att dyka i säng. Blir nog inga problem att somna ikväll. Gäsp!


Meningen med våra liv!

Pages:

8 kommentarer till “lugna gatan”

 1. Mimmie skriver:

  Vilka snygga kläder!

 2. Vilken liten snygging :)

 3. Coolaste lillkillen! :)

  Edison började vakna sådär skittidigt för några veckor sen, blev lite bättre när vi sköt på läggdax till 20 istället för 19, kanske nåt att prova? :)

  Hoppas du får en bra dag på jobbet!

 4. Hoppas att arbetsveckan har varit fin och att Charlie väljer att vakna vid fem igen snart :)

  Kram!

 5. Vilken uuunderbar dress han har ! :) oj men herregud vad tidigt han vill upp den lille busen, förstår att du är helt förstörd sen ! hur blir resten av dagen med sömn då ?? kraam !!

 6. Mandy & River skriver:

  oj, ja innan 5 är väl lite väl tidigt :P hehe.. Allt innan 6 tycker jag fortfarande är natt. River brukar alltid vakna vid en kvart i 6.. gäääsp!

  Fin dress på charlie förresten, River har också den :) superfin

 7. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Vilken tuffing och kepsen sitter som smäck ;)

Lämna en kommentar