kvalitetstid

En timma. Det var vad jag fick umgås med mitt lilla hjärta ikväll. Stängde på jobbet och var inte hemma förrän 18:30. Det svider lite, men det var min enda stängning på de två månader jag jobbar innan semestern, så jag överlever. Dessutom är det bara två dygn kvar tills vi är på plats för långhelg i Fagerliden – direkt efter jobbet på onsdag tuffar vi neråt. Ska bli härligt med 4 dagar tillsammans där!

Pages:

5 kommentarer till “kvalitetstid”

 1. Åh ja hon var verkligen lycklig, hon älskar att få springa i det fria :) så mysigt nu när hon kan gå !

  Jag ska forstätta att plugga fram till 4 juni då min kurs slutar, får pussla lite och förlitar mig lite på min underbara studiegrupp som tar på sig det största lasset i uppsatsskrivandet ! Mysigt att dom blir lite pappiga våra små, våra män behöver verkligen det :)

  så fina bilder, härligt att du fick kramar på lillgrisen en timme ändå ! :) kram !

 2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  och kolla här har lillkillen ryckt upp en blompinne, undras vart han är på väg med den?

 3. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Och jag tror (jag vet :)) att du njuter extra mycke av den timmen. Ombyte är bra för alla

 4. Mandy & River skriver:

  Vilken fin dress :)

Lämna en kommentar