jag å min bobbycar

Det finns en jäkla vilja i vår son. Trots att han är världens goaste och aldrig särskilt svår att övertala till saker så kan han bli så arg så arg när saker inte går hans väg. Som när han inte kan komma upp på bobbyn utan hjälp till exempel. Men det är väl den där viljan och ilskan som gör att han lär sig saker <3 Tur att det oftast är korta utbrott och att solstrålen kommer fram snabbt igen!


Brrrrum brrrum

Pages:

6 kommentarer till “jag å min bobbycar”

 1. Almira skriver:

  Hahaha, vilken skön bildserie! Tro mig den där envisheten kommer hjälpa honom sen när han blir min doktorand :)

 2. Sandra skriver:

  Haha känner igen det där. Levis är ofta glad och skrattar åt sig själv och sina påhityt och vill man få honom att byta aktivitet är han oftast inte svårövertalad. Men sen har han sina fixidéer och vissa tidpunkter på dagen då humöret är ytterst kort och då jäklar kan man bli frudtrerad när det inte går som man vill. L kan komma på sin bil själv och kör gärna runt med den själv, men det där med att kliva av är lite svårare och då hörs det snabbt höga missnöjda skrik om mamma inte är tillräckligt snabb. haha..

  Och tack för din fina kommentar om bilderna. Jag blir ju så glad :)
  Gällande sömnen så tycker jag verkligen att det borde vara er tur snart. Galna Charlie alltså :) När ska han inse hur skönt det är med sovmorgon? Tur att han verkar vara grymt charmig så att det iaf känns lite lockande för mamma och pappa att få mysa med honom på morgonen :) Och nu när du jobbar får du ju iaf några timmar även innan jobbet om du vill. Det är ju fint ;)

 3. Veronica mamma till Asta skriver:

  Hihi, underbart! Kan klart va påfrestande me arga ”utbrott” (har en dam hemma me ungefär samma humör/temperament) men sååå härligt på ett sätt att det finns en tydlig vilja å envishet i va han tar sig för redan nu!! Han börjar bli stor lillkillen❤

 4. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Bra karaktärsdrag att han är envis och vet vad han vill även om han kommer att upptäcka att han inte
  alltid får sin vilja igenom och då tror jag vi har kommit fram till den omtalade trotsåldern ;)

 5. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Han är så söt :)
  Charlie började klättra på sin bobbycar, och stå på den. Sambon tyckte det
  blev lite för vådligt så han plockade bort den. Men om vi har den ute så
  rullar den ju inte undan lika lätt? Och han kan ju inte lära sig ta sig upp
  på den och köra den om han inte får använda den….

 6. Mandy & River skriver:

  Ja superskoj med en kana, hälsar River :) Du tar så fina bilder :) vad har du för kamera? :)

Lämna en kommentar