I’m baaaack

Bloggen har legat nere ett par dagar, men nu är vi up and running igen. Nu hoppas jag bara att designen jag gjorde vid nyår(!!) ska komma upp snart, är verkligen på tiden. Jag är en segpropp, och vi har haft så mycket annat att pyssla med jämt. Men nu så :) Håller också på att redigera lite vigselbilder och kalasbilder, också på tiden. Vill skicka in till lokaltidningen hemma och göra tackkort, så det måste tas tag i.

Kvällarna har dock blivit lite kortare här, eller längre beroende på hur man ser på det. Vi lägger inte Charlie förrän mellan 19:30-20 nu, och efter det är man rätt trött efter 11h hemifrån varje dag. Men den senare läggningen verkar passa herrn bättre, så nu kör vi på det :) Det betyder ju dessutom att jag får mer tid med båda mina favoriter på kvällarna, så jag är glad < ;3 Trots många timmar hemifrån går dagarna rätt fort och strax är det bara en månad kvar till semester. Två dagar kvar till helg nu, vi har bästa planerna och jag längtar!

Pages:

6 kommentarer till “I’m baaaack”

 1. Härligt att du är tillbaka gumman. Jag blev orolig där ett tag! ;)

  Hoppas att ni mår bäst!
  KRAMAR!

 2. Mimmie skriver:

  11h pendling?!

 3. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Vad roligt att du är tillbaka! Men vad har hänt med lillens öga? :(

 4. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Bra att du är tillbaka. Saknade den härliga pausen i arbetet.
  Fin bild på Charlie så effektfull i sv/vitt. Tar han sig en funderare?

Lämna en kommentar